tiistai 16. lokakuuta 2007

Kaksi energiapatukkaa ja minä

Arki jälleen ja tuttu neuletuoli omassa nurkassa kutsuu lähestymään.On mukava olla reissussa,mutta on ihana tulla kotiin.Olo on pirteä ja levännyt,omassa sängyssä tulee kuitenkin parhaat unet.Kampaajalla käynti sai takut ja kuivat latvat oikenemaan.Uimavedet rasittaa hiuksia.Hemmottelua hemmottelun päälle.

Neuloin kaksosille villahousut joulupussiin.Heinäkuussa 2-vuotta täyttänneet energiset lapsoset saavat jalkaansa lämpöiset välihousut.
Tämä on niitä pehmeitä paketteja,joita äidit toivovat,mutta lapset eivät halua.
Lankana on Novitan Forica 2-kertaisena.
Puikoilla 3,5mm neulottu.Lankaa kului vajaat 300gr/housut.
Malli on oma.





Muutoin sileään neuleeseen tein ulkosauman kohdalle palmikkoraidan.Kummallekkin hieman erilaisen.

5 kommenttia:

kirsi kirjoitti...

Ihania villiksiä! Tuli mieleen, että tarhan tätitkin arvostaa oikeita villahousuja. Entisenä tarhatyöläisenä muistan kuinka paljon kivempi oli pukea lapselle kunnon villabögät verrattuna kaupan akryylihässäköihin. Harvemmalla lapsella on ylellisyytenä käsin tehtyjä housuja :)

Anonyymi kirjoitti...

Uintireissu vaikutta todella kivalle, tykkään näes itekkin lillua kylpylöiden lämpöisissä poreissa ja virtaavissa altaissa.
Villahousuja kohta tarvii itekkin ;)

TeSa kirjoitti...

Kyllä villikset on aina talvella tarpeen.Näin syksyisin ja tietysti keväällä ohuemman haalarin alla antaa jo mukavasti lämpöä ulkoiluun.

Kylpylöistä vielä.Pidän uimisesta,mutta minulle on monen uimahallin vesi aivan liian kylmää,siksi minun pitää hakeutua lämpöisiin vesiin lillumaan.

Anonyymi kirjoitti...

Onpa mukavan näköisiä villahousuja pikkuisille.On siinä tekemistä,kun kaikkea pitää olla kaksin kappalein.-Huomasin aikaisemmasta päivityksestäsi,että teillä oli messut Hämeenkyrössä.Ovatko messut jokavuotiset ja samoihin aikoihin? Onko siellä paljon juuri käsityöaiheista tavaraa?Kyselen mielenkiinnolla,kun huomaan asuvani yllättäin tässä lähituntumassa.

TeSa kirjoitti...

Messut oli ensimmäisen kerran.Kävijämäärä yllätti järjestäjätkin ja antoi aihetta miettiä uusien messujen järjestämiseen ensi vuodeksi.
Kenelläkään esittelijällä ei ollut paljoa myytävää ja käsityöpisteitä ei ollut montaakaan.