keskiviikko 14. marraskuuta 2007

TULEs

Ei se otsikko pyydä luokseni tulemaan,vaan olen päässyt kahden viikon kuntoutusjaksolle ja ensimmäinen viikko on jo puolessa.Yksilökuntoutusta ja oppia,miten saisin vointini paranemaan.


Mukaan on ensimmäiseksi ja tärkeimmäksi pakattu käsityöt,niitähän ehtii aina iltaisin tekemään.Iltaisin on vapaa-ajalle paljon erilaista harrastetta ja kädentaitoa järjestetty.


Päivän ohjelma on tiivis ja kaikenaikaa ollaan menossa jonnekkin hoitoon tai ryhmäluennolle.Paljon tehdään kivoja ryhmäliikuntasuoritteita.Kukin kuntonsa ja voimiensa mukaan.


Laitostumaan innostaa nuo notkuvat ruokapöydät.Kaksi kertaa päivässä syödään seisovasta pöydästä ja se on yhtä juhlaa.Aamupalaa unohtamatta.

Sitä vain päättää kotiinkin ottaa sen kaiken opin vaihtelevasta ruokavalikoimasta,mutta miten se on sittenkin niin helppoa ja nopeaa tehdä puolivalmisteista niitä helpoimpia annoksia.




Ettei olisi kuvaton postaus,niin tytär lisäilee kuvan,jossa on yhdet lapaset sisarelleni kera ovikranssin.

Annoin ne hänelle jo etukäteen,kun tämän jakson lopussa en sitten olisi ehtinyt niitä ajoissa valmistaa.

2 kommenttia:

KirsiJ kirjoitti...

Onnea kuntokurssille pääsystä :o)

TeSa kirjoitti...

Kiitos,tämä yksilökuntoutus onkin herkkua.Saa paljon apua jatkuviin särkyihin,mutta eipä taida auttaa niin paljon että pääsen vieläkään töihin takaisin.